Tuinmeditaties

mediteren in de tuin

“Ik heb jou nog nooit in het echt gezien, enkel online!”, krijg ik vaak te horen. Daarom trek ik eind augustus van tuin naar tuin om meditaties te geven. Nodig je mij en je buren/vrienden uit? Dan kunnen we samen mediteren en filosoferen onder de sterrenhemel.

Tuinmeditaties

Mensen zíen en voelen

Je hebt een heel jaar mensen vooral online ontmoet en je hebt zin om hen eens écht te zien. Nodig mij en je buren/vrienden uit voor een tuinmeditatie. We duiken samen de stilte in om nadien des te intenser bij te praten over het voorbije jaar.

Een home party waar je leert mediteren

Zoals op een tupperware party nodig je enkele mensen bij jou thuis uit. Ik kom langs en mediteer samen met jullie. We gaan stap voor stap te werk. Je hebt geen voorkennis nodig. Nadien is er uitgebreid de tijd om met een lekker glas onder de sterrenhemel door te bomen over het leven.

Rust in je leven

Mediteren is goed om rust te vinden in je innerlijke wereld. Wie vaker mediteert, wordt rustiger en denkt helderder. Je neemt betere beslissingen. Je staat milder in de wereld en kan beter aanwezig zijn bij anderen. Dit heeft meteen een effect op je directe leefomgeving.

Ik weet niet wie ik kan uitnodigen

Geen nood. Ik kijk samen met jou wie jij kan uitnodigen en bezorg jou het nodige materiaal. Als het voor jou OK is, nodig ik mijn kennissen die in jouw buurt wonen ook uit.

Gastvrouw/heer zijn

Of je me nu kent of niet, dat maakt niet uit. Als je zin hebt in een tuinmeditatie, contacteer me dan om te zien welke avonden nog mogelijk zijn of bel me gewoon eens op om te zien wat mogelijk is: +32 495 48 96 27.
Kostprijs: vrije bijdrage door de deelnemers (ik ga met mijn sok rond)