Programma op maat

Is jouw organisatie ook bezorgd om zijn medewerkers? Ben je op zoek naar programma’s om de veerkracht van je medewerkers op de werkvloer te versterken? Meditation for Everyone biedt programma’s op maat van elke organisatie aan.

Veerkracht – Verbinding -Vernieuwing

Onze samenleving is hectisch en verandert snel. Als werkgever willen we onze werknemers voldoende tools meegeven om om te gaan met onze complexe samenleving. Mediteren zorgt voor:

  • Veerkracht: ‘Reculer pour mieux sauter’, wie regelmatig mediteert, bouwt dagelijks rust in zijn dag en zijn hoofd en vergroot zijn innerlijke veerkracht.
  • Verbinding: Meditatie geeft jou verbinding met jezelf. Door samen te mediteren (live of online), voel je je verbonden met anderen.
  • Vernieuwing: Mediteren helpt je beter te weten wat belangrijk is in het werk en je leven en helpt je om beter te kunnen omgaan met vernieuwing.

Mediteren redt de wereld?

Mediteren doet goed aan je kleine innerlijke wereld, je draagt dit uit naar je directe omgeving en verandert hierdoor de wereld. Mediteren kan de wereld redden!

Op dit ogenblik lopen er projecten in scholen, woonzorgcentra, ziekenhuizen en bij mensen thuis. Omdat Anja, de inspirator van Meditation for Everyone, een breed scala aan ervaringen, functies en opleidingen heeft, kan ze programma’s op maat van elke organisatie of bedrijf aanbieden.

Enkele vaste ingrediënten van het programma

  • op verhaal komen bij elkaar met een tasje koffie of thee
  • samen mediteren
  • inhoudelijke input over het belang en de werkwijze van meditatie
  • het gaat over 3-tal bijeenkomsten om de meditatie aan te leren en 3-tal follow-up momenten om de discipline te krijgen dagelijks te mediteren.

A la carte en kostprijs

Wij komen graag bij uw organisatie of bedrijf langs om het project voor te stellen en een programma op maat op te stellen. We bespreken dan ook samen de kostprijs.

Afhankelijk van de nood en de mogelijkheden kan een deel van het programma ook online worden gegeven.

Nadien kunnen de deelnemers aansluiten bij de onlinemeditatiegroep van Meditation for Everyone of zelf een meditatiegroep opstarten. Ondersteuning wordt op maat geboden.