Thuismeditaties

mediteren in de tuin

“Als mijn partner mediteert, hebben we vaak diepgaandere gesprekken achteraf. Ik wou het ook eens proberen, daarom deed ik mee aan de thuismeditatie.”

Thuismeditaties

Mensen zíen en voelen

Je hebt een heel jaar mensen vooral online ontmoet en je hebt zin om hen eens écht te zien. Nodig mij en je buren/vrienden uit voor een thuismeditatie. We duiken samen de stilte in om nadien des te intenser bij te praten over het voorbije jaar.

Een home party waar je leert mediteren

Zoals op een tupperware party nodig je enkele mensen bij jou thuis uit. Ik kom langs en mediteer samen met jullie. We gaan stap voor stap te werk. Je hebt geen voorkennis nodig. Nadien is er uitgebreid de tijd om met een lekker glas door te bomen over het leven.

Rust in je leven

Mediteren is goed om rust te vinden in je innerlijke wereld. Wie vaker mediteert, wordt rustiger en denkt helderder. Je neemt betere beslissingen. Je staat milder in de wereld en kan beter aanwezig zijn bij anderen. Dit heeft meteen een effect op je directe leefomgeving.

Ik weet niet wie ik kan uitnodigen

Geen nood. Ik kijk samen met jou wie jij kan uitnodigen en bezorg jou het nodige materiaal. Als het voor jou OK is, nodig ik mijn kennissen die in jouw buurt wonen ook uit.

Gastvrouw/heer zijn

Ook zin in een verdiepend en verbindend moment voor jouw verjaardag/jubilee/whatever? Of wil je graag iemand een thuismeditatie cadeau doen? Contacteer me, dan kijken we samen wat bij jou/jouw feesteling past.