Wie zijn we?

Mediteren is zich dagelijks richten naar de zon en zich door de zon laten opwarmen om zo zelf meer en meer op die zon te gelijken en warmte uit te stralen naar anderen. Het logo toont deze beweging van zich naar binnen en buiten keren om rustiger en lichter door het leven te gaan.

Met Meditation for Everyone bieden we meditatieprogramma’s aan voor organisaties, bedrijven en individuen.

Mediteren redt de wereld?

In onze drukke en competitieve wereld helpt meditatie om persoonlijke balans en rust te vinden. Wie sporadisch mediteert vindt tijdelijke rust in zijn onrust. Wie regelmatig mediteert maakt contact met zijn innerlijke bron van goedheid, liefde en authenticiteit. Je wordt minder geleid door je impulsen en emoties en neemt heldere beslissingen die goed zijn voor jezelf en je omgeving. Wie leeft vanuit die goedheid kan niet anders dan die goedheid verspreiden en de wereld beter maken.

Als centraal beeld gebruiken we een zonnebloemenveld. Wie zich dagelijks richt naar de zon, wordt zoals de zon. Door dit samen met anderen te doen houden we het vol en voelen we ons steviger. Eén zonnebloem heeft het hard te verduren door weer en wind, maar een veld zonnebloemen richt zich samen stevig naar de zon.

Mediteren doet goed aan je kleine innerlijke wereld, je draagt dit uit naar je directe omgeving en verandert hierdoor de wereld. Mediteren kan de wereld redden!

Met Meditation for Everyone richten we ons op de eerste plaats op de actieve bevolking die doorheen de drukte van een job, gezin en sociaal leven nood heeft aan rust en hernieuwde kracht om het leven aan te kunnen. Door in woonzorgcentra met personeel, op scholen met leerkrachten, ziekenhuizen, bedrijven, bij mensen thuis,… meditatieprojecten aan te bieden, moedigen we mensen aan meditatie als onderdeel van hun leven te zien en van daaruit te leven.