Haardvuurverhalen

Haardvuurverhalen

een hartverwarmend cadeau voor jong en oud
een hartverwarmend cadeau voor jong en oud

 

 

Ken je iemand die wel wat menselijke warmte kan gebruiken? Geef dan het Haardvuurverhalendagboek cadeau: een digitaal dagboek (in pdf) met zeven hartverwarmende verhalen met een meditatie, een vriendschapsgebaar waarmee je even iemand wat warmte geeft.

Wat vertellen anderen hierover?

Reacties van enkele mensen over vroegere verhalen en de demo’s:

‘Anja’s verhalen zijn speels en wijs tegelijk. Het gaat recht naar mijn ziel. Dank je!’ – Peter

‘Wat kan ik genieten van Anja’s verhaalstijl! Warm, authentiek, verstillend. Het laat me met de glimlach door de dag gaan. Hartverwarmend.’ – Sylvie

‘Ik heb mezelf deze avond getrakteerd met een verhaal bij een theetje. In deze donkere dagen kan het zo deugddoend zijn om te cocoonen, te genieten en even naar binnen te keren.’ – Katrien

7x menselijke warmte als cadeau

Wat is het?

Haardvuurverhalen is een pakket van zeven korte videoverhalen (ongeveer 10 minuten) met een hartverwarmend verhaal en meditatie. Om te bekijken, te luisteren en te genieten. De ontvanger krijgt een digitaal boek met illustraties, de zeven linken naar de zeven Haardvuurverhalen en de meditaties. Hij kan de verhalen bekijken wanneer het hem past, de verhalen blijven beschikbaar.

Wat voor soort verhalen zijn het?

Omdat ik het in coronatijden mis om gezellig rond een haardvuur op verhaal te komen en mijn liefde en warmte te delen met mensen, maakte ik deze hartverwarmende haardvuurverhalen om cadeau te doen aan wie het nodig heeft. De haardvuurverhalen zijn bekende en minder bekende legenden, sprookjes, overgeleverde verhalen of eigen verhalen. Telkens wordt menselijke wijsheid in een hartverwarmend verhalenjasje gestopt. Het verhaal wordt afgesloten met meditatieve beelden, kunst of een muziekstuk.

Cadeau doen

Je kan de Haardvuurverhalen cadeau doen aan iemand of jezelf erop trakteren:

  • Cadeau aan jezelf: Na betaling mail ik jou het digitale Haardvuurverhalenboek
  • Cadeau aan iemand geven: Je bezorgt me het mailadres van de mens(en) aan wie je het cadeau wilt doen. Als je wil, bezorg je me een persoonlijke tekst of wens. Ik geef die dan samen met het Haardvuurverhalenboek aan de ontvanger.

Op donderdagavonden om 21u kan iedereen vrijblijvend aansluiten bij de open online meditatie van Meditation for Everyone en de makers van de haardvuurverhalen leren kennen.

Kan ik een demo zien?

Maar natuurlijk! Hier vind je de link naar een demo van één van de 7 filmpjes. Nestel je gezellig in de zetel, neem een tasje thee en geniet van dit Haardvuurverhaal met meditatie: de verborgen schat.

Over de makers

Anja T’Kindt is de bezielster van Meditation for Everyone. Ze is storyteller, volgde een theateropleiding als contactclown en werkt als inspiratiemedewerker bij mensen met een verstandelijke beperking. De haardvuurverhalen zijn gemaakt met hartverwarmende kunstenaars die als geen ander de warmte en geborgenheid die bij een haardvuur horen kunnen oproepen.

Praktisch

Stuur een mail naar anja@inspiratiekaravaan.be met jouw eigen mailadres als het cadeautje voor jezelf is, ofwel met het mailadres(sen) van de mensen die je het Haardvuurverhalenboek wil cadeau doen. Wil je graag een persoonlijke tekst of wens toevoegen? Mail me de tekst en ik bezorg die samen met het Haardvuurverhalenboek aan de ontvanger. Na betaling van €10 op IBAN BE52 0636 5117 7809 bezorg ik het Haardvuurverhalenboek.