Vitamine-M22

“Elke dag vijf minuutjes voor mezelf ?! Hoe kan dat met mijn drukke werk?”

prof. neuroloog Steven Laureys op ons colloquium van 6 maart

“We kennen de koffiepauze. Ik pleit voor het invoeren van een meditatiepauze. Vijf minuten volstaat al om effect te hebben.”

Want mediteren werkt en zorgt voor

  • Beter slapen (al na enkele weken, echt waar)
  • Minder vastzitten in je negatieve gedachten
  • Milder zijn voor jezelf en anderen
  • Beter de mooie dingen in het leven zien en appreciëren
  • Meer aandacht voor mensen
Als ik een dag niet heb gemediteerd en nadien ongedurig ben, zegt mijn baas lachend: “Je hebt niet gemediteerd? Ik voel het.”

Maar ik héb geen vijf minuten, dacht ik lange tijd. Ik heb echter gemerkt dat vijf minuten mediteren juist tijdswínst oplevert omdat ik helderder en meer gefocust kan werken. Ik mediteer ondertussen bijna elke dag en het lukt me steeds beter om om het even waar en wanneer in die rustmodus te komen.

Anja TKindt, bezielster Meditation for Everyone

Met Vitamine-M22 neem je meditatiepauzes en maak je op een no-nonsense stijl kennis met meditatie:

een dagelijkse inspiratiemail met een inspirerende gedachte, meditatie of cartoon
webinar meditatiepauze
drie webinars om online live te volgen of achteraf te bekijken
personal coaching
Personal online support (optioneel) om te zoeken welke gewoonte bij jou past

Vitamine-M22 was voor mij een eerste experiment met meditatie.  De webinars gaven me inzicht in wat meditatie met mijn brein doet. Elke dag vijf minuutjes vinden is me bijna gelukt. Mediteren ga ik zeker blijven doen.

Katrien, administratief bediende, 42 jaar

Omdat meditatie vroeger voor mij een zoveelste ‘to do’ was, kwam ik er meestal niet toe. Door de kleine dosissen die door Vitamine-M22 dagelijks per mail werden aangeboden lukte het me deze keer wèl om bijna elke dag even te mediteren.

Katrijn, leerkracht, 38 jaar

Tijdens mijn personal support kwam naar boven dat een meditatiepauze tussen twee meetings door me helpt om de stoom wat uit mijn hoofd te halen. Die gestolen vijf minuutjes zijn uiteraard niet voldoende om mijn hoofd helemaal leeg te maken, maar die kleine beetjes meditatie helpen wel.

Geert, leidinggevende, 47 jaar

Doe mee aan Vitamine-M22, 22 dagen experimenteren met mediteren

  • Elke dag een inspirerende mail
  • 3 webinars (live te volgen of achteraf te bekijken)
  • Personal online support (optioneel)

Kostprijs €22, te betalen na inschrijving

Stuur een email om je interesse kenbaar te maken naar anja@inspiratiekaravaan.be

Meer info? Contacteer me.