Workshop

Workshop

workshop in AZ Sint-Lucas Gent

In het kader van onze impulsdagen in het ziekenhuis kwam Anja een workshop geven rond meditatie. Ze bracht dit heel eenvoudig en met gezonde dosis humor. Ik denk dat ik wel nog eens zal mediteren.

Alain

Workshop

Veerkracht – Verbinding -Vernieuwing

Onze samenleving is hectisch en verandert snel. Als werkgever willen we onze werknemers voldoende tools meegeven om om te gaan met onze complexe samenleving. Mediteren zorgt voor:

  • Veerkracht: ‘Reculer pour mieux sauter’, wie regelmatig mediteert, bouwt dagelijks rust in zijn dag en zijn hoofd en vergroot zijn innerlijke veerkracht.
  • Verbinding: Meditatie geeft jou verbinding met jezelf. Door samen te mediteren (live of online), voel je je verbonden met anderen.
  • Vernieuwing: Mediteren helpt je beter te weten wat belangrijk is in het werk en je leven en helpt je om beter te kunnen omgaan met vernieuwing.

Mediteren kan je leren

Deze workshop is een initiatie in meditatie. De workshop kan in grote groep worden gegeven of in een doorschuifsysteem waarbij telkens kleine groepjes van medewerkers de initiatie rond meditatie krijgen. Dit zowel live als online.

Interesse en kostprijs?

Contacteer me.